Taisin luvata itelleni, mutta en voinut vastustella kun teki mieli niin jotain pehmoista velouria ja joustofroteeta, niimpä napsui tilaus myllymuksuille. Samalla piti tietysti tilata vaippakankaita, Lumille aattelin pari aio:ta tehä ja aattelin jo veljen kesällä syntyvää vauvaa, niin pääsen ompeleen pari ihan pikkuruista vaippaa...No, niillä ei oo vielä kiire.
Kankaat hain postista lauantai-iltana ja sunnuntaina oli tytöillä tämmöisiä:


Joo, myönnetään, oon aivan ihastunut tuohon Ottobren tunika-kaavaan! Tuommoset tunikat on tulossa siitä ruskea-oranssista joustofrotesta kunhan ehin. Ja on tuo toisen tasku ihan pikkusen vinossa, muttei ollenkaan nuin pahasti ku kuva näyttää. Nuo on niin ihanan pehmoiset!

Tässä vielä yks aio-vaippa; edellisen oon tehnyt joskus heinäkuussa ja kyllä sähläsin tämän kanssa pahemman kerran. Tarrat ompelin nimittäin ihan pokkana siivekkeisiin väärin päin. Siis karkea tarra pehmeän paikalle ja päinvastoin...Eipä siinä auttanu kuin purkaa kiltisti ja ommella uudelleen...Kaava on ite kehitelty Lumin pyllyyn sopivaksi, sama jolla oon tehnyt kymmeniä vaippoja aiemminkin.